Wereldwinkel mei – wereldkorting op sieraden

Wereldkorting op sieraden

Moederdag, deze maand is natuurlijk wat ons betreft niet alleen voor moeders. Verwen vooral ook je zussen, bonusmoeders, bonusoma’s, schoonmoeders, tantes en lieve vriendinnen met b.v. een feestelijke attentie van de Wereldwinkel. Daarom zet Wereldwinkel Abcoude de sieraden in het zonnetje. Je krijgt deze maand 20% Wereldkorting op alle sieraden. Van zilveren oorbellen, kettingen, armbanden en ringen uit b.v. Mexico tot de kettingen van halfedelstenen uit India. Er zijn ook goudkleurige sieraden.

Allemaal onder Fairtrade voorwaarden gemaakt. In Mexico b.v. woont Queta, een ambachtsvrouw die echte bloemen in hars verwerkt in oorbellen en hangers van zilver. Zij kweekt de bloemen ook zelf op haar balkon.

Je vind natuurlijk veel meer kleine en grote cadeautjes en cadeaupakketten bij Wereldwinkel Abcoude.

Wat dacht je van bloemen. Traditioneel? Nee hoor! Deze zijn gemaakt van vilt en staan heel lang mooi te zijn.

We zoeken jouw oude Denims!

 Je kunt deze zomer je jouw oude blauwe jeans inleveren bij Wereldwinkel Abcoude. Voorafgaand aan Zomertuin 2024 kunnen jongeren nl. in een tweetal workshops nieuwe kledingitems maken van de spijkerbroeken. Zij worden daarbij geholpen door Corine, een oud studente van de academie. Vervolgens zijn de kledingstukken te zien op de modeshow tijdens Zomertuin Abcoude 2024 op 23 juni.

Zonnebloem Abcoude Baambrugge

Zonnebloemloten kopen? Ook in  Wereldwinkel Abcoude zijn ze te vinden. Daarmee steun je de lokale afdeling van de Zonnebloem en kunnen er leuke uitjes georganiseerd worden voor ouderen die er zelf niet gemakkelijk op uit kunnen. Er zijn bovendien mooie prijzen te winnen.

Wereldwinkel Abcoude, Hoogstraat 1A tel. 0294-284394.

Ook op Facebook klik hier  en Instagram klik hier