Geloofsgemeenschap H. Johannes de Doper Mijdrecht/Wilnis

kinderwoorddienst

Op 23 januari kunnen kinderen tijdens de viering weer naar de speciale woorddienst in het parochiecentrum. Deze bijeenkomst is ook erg geschikt voor de kinderen die dit jaar meedoen met de voorbereiding op de 1e Heilige Communie. Jullie zijn van harte welkom!! De viering begint om 11.00 uur en jullie vertrekken vanuit de kerk om […]

De komende tijd weer reserveren.

Het is niet anders, maar zolang er maar 50 kerkgangers tijdens een viering aanwezig mogen zijn dient ieder zich weer aan te melden. Elke week op donderdag en vrijdagmorgen tijdens de openingstijden van het secretariaat. Vanaf 31 december liggen daar de formulieren weer klaar. Langskomen of de telefoon pakken!!

Tijden veranderen

Omdat we na 17.00 u niet meer kunnen vieren in verband met de voorschriften is er besloten dat op dinsdag de eucharistie viering naar de morgen is verplaatst. Aanvang 09.30 u. Er is een koster en een lector aanwezig. Ieder is van harte uitgenodigd!! De koffie zult u thuis moeten drinken.

geloofsgemeenschap Johannes de Doper

En wéér zijn we terug bij de mondkapjes en de anderhalve meter afstand, als was die laatste maatregel nog steeds aanbevolen. De mondkapjes zijn in de kerk alleen verplicht wanneer er verplaatst wordt, dus wanneer je aan de wandel bent. Alle regels rondom hygiëne, ventilatie en thuisblijven bij klachten blijven standaard! Door al deze regels […]

Nieuwe uitgave IKO-boekje

De nieuwe uitgave van het IKO-boekje ligt binnenkort achter in de kerk. Vorig jaar zijn er veel bijeenkomsten geannuleerd, dit jaar is er weer volop te doen, herhalingen maar ook nieuwe items.