Dorothé van Diemen, lid parochiebestuur

Mijn naam is Dorothé van Diemen-vd Zweep. In 1967 ben ik in Harlingen geboren en sinds mijn huwelijk met Kees, in 2003, woon ik in Mijdrecht en wij hebben één zoon, Marky.

In mijn dagelijks leven werk ik 2 dagen als apothekersassistente in een apotheek in Mijdrecht.

Daarnaast ben ik huisvrouw en vrijwilliger bij onze parochie en de locatie Mijdrecht/Wilnis.

In het parochiebestuur is mijn functie, vrijwilligers en daarnaast ook bedevaarten.

Ik voel het als een verantwoordelijke functie om deel te maken van het parochiebestuur en haal mijn enthousiasme en inspiratie put ik uit het regelmatig de vieringen in de kerk meemaken, het lezen van spirituele boeken, vooral van heiligen,  luister graag naar Radio Maria en kan genieten van de natuur. Verder is het op bedevaart gaan iedere keer weer een belangrijk moment voor mij, daar put ik dan weer kracht uit om enthousiast in mijn geloof te staan.

Mocht u vragen hebben over de vrijwilligers of de bedevaarten, stuur een mailtje :