ter overweging

Keuzes als we ouder worden . . .

De dood is een onderwerp waar we het liefste niet over praten en sommigen het liefst niet over nadenken. Mogelijk dat u nu direct stopt met het lezen van dit stukje.  Maar . . .
hoe fijn is het voor uw naasten als u er wél over nadenkt en het juist met hen bespreekt?! Vertellen wat u wel en wat u niet wilt. Waar u in uw leven waarde aan hecht en dit ook graag terugziet en –hoort in de afscheidsviering? En hoe mooi en verhelderend kan het zijn om nu al als naaste hierover te praten?!
We merken in toenemende mate dat nabestaanden worstelen met de vraag: zou de overledene een kerkelijke uitvaart op prijs stellen of niet? Dit is nog meer van toepassing als de nabestaanden zelf geen binding meer hebben of voelen met een geloofsgemeenschap.
Weet dat wij altijd bereid zijn met u mee te denken over wat mogelijk is in onze Heilig Hart kerk. Wilt u vrijblijvende informatie?
Bel gerust naar ons secretariaat (0346-561277) en vraag naar Hans de Kruijff of Frank van der Weegen. Het secretariaat kan u met één van hen in contact brengen.  Of mail ons via