Geloven in ontmoeting

Geloven in ontmoeting

1 maart: Wereldgebedsdag 19.00 u De Rank, Mijdrecht

10 maart: Preek van de Leek (Ron Deurloo)  15.00 u De Rank, Mijdrecht

Doe je mee met de Jeugd Alpha of Going Deep?

Wat denk jij? Is er meer? Doe mee met de interkerkelijke Jeugd Alpha of Going Deep groep om hier achter te komen! Het is iedere dinsdagavond om 19.00 u vanaf 2 april. De Alpha avond bestaat uit samen eten, een spel, film of spreker + discussievragen en daarna chillen ( poolen, tafeltennis & kletsen). De Alpha is er voor alle jongeren uit de regio met een leeftijd van 12 t/m 17 jaar of 18+. De Going Deep groep (18 t/m 30+) gaat meteen na het eten naar een eigen ruimte.

Beide cursussen vinden plaats op de locatie van De Weg, Industrieweg 38F in Mijdrecht (boven Karwei). Gezamenlijk opgeven kan en neem vooral vrienden of vriendinnen mee. Beiden zijn geheel gratis! Laat even weten of je komt door te Whatsappen naar 0657290149, zodat we weten voor hoeveel jongeren we eten nodig hebben. Na de Alpha willen we nog wat toffe activiteiten doen, zoals met elkaar varen en zwemmen op de Vinkeveense Plassen en een BBQ. Tot dinsdag 2 april 19.00 u!

(Leest u dit als ouder, opa of oma van de doelgroep, daag dan vooral uw kind of kleinkind uit om mee te doen! Wilt u een gift overmaken, speciaal voor de interkerkelijke Jeugd Alpha dan kan dit via De Weg. IBAN: NL49RABO0128455594 met Jeugd Alpha in de omschrijving.)