Voor de jeugd

Op elk moment van ons leven hebben we de gelegenheid om ons geloof volop te beleven. Daarom voor elke fase van ons leven is er een speciale voorbereiding om ons geloof te vormen en te verdiepen.  Dat doen we door regelmatig te vieren, tijdens de Peuter Kleuter Viering of de kinderwoorddienst en/of de catechese:

Peuter en Kleutervieringen Kinderwoorddienst Jeugd Catechese  kinderkoor
Voor wie? 0 – 6 jaar voor wie? 6 -12 jaar Voor wie? 6 -12 en tieners Voor ieder kind dat van zingen houdt
Wanneer: vaker dan je denkt; check de website en onze agenda Wanneer: vaker dan je denkt; check de website en onze agenda Wanneer: 1x/maand op vrijdagavond van 19:15 tot 20:15. Zie onze agenda wanneer: aansluitend op zondag na de dienst. 2 a 3 keer per maand. Zie onze agenda
Aanmelding? Gewenst, maar altijd welkom Aanmelding? Gewenst, maar altijd welkom Aanmelding? Gewenst Info? stuur een email naar:
email:  email: email:
Wat? Tijdens de mis gaan de kinderen al snel (evt met een ouder) naar de sacristie voor een korte aparte viering van 30 minuten, waarna we wat drinken en spelen in de pastorie. Ouders zijn ook welkom. Na de mis halen de overige ouders de kinderen in de pastorie op. Wat? Tijdens de mis gaan de kinderen al snel naar hun eigen mooie ruimte waar ze een gebed, een verhaal + bezinning en daarna iets doen in het teken van het verhaal. De kinderen zijn met het Onze Vader weer terug in de mis. Geloven doen we samen. Eén keer per maand komt de jeugd op vrijdagavond bij elkaar. Er is een groep van 6 t/m 10 jaar en een groep van 10 t/m 15 jaar. Ze starten om 19:15 uur en om 20:15 uur sluiten de groepen samen af met wat drinken en lekkers. Wil je meer weten of de kinderen aanmelden? Mail dan naar  Voor ieder kind dat van zingen houdt!  Van 11 tot 12 uur aansluitend aan de zondagsdienst, 2 a 3 keer per maand wordt er door kinderen gezongen onder leiding van Stéphanie Héman. Is het ook iets voor jullie kinderen? Wees welkom!

Elk jaar is de mogelijkheid voor de 1e Communie.  Opgave mogelijk tot half januari via

Het Vormsel is voor de kinderen in de eerste of tweede klas van het voortgezet onderwijs. Alles over het vormsel vindt u hier op de pagina van onze parochie website

Daarnaast zijn er tal van activiteiten; denk aan de kindermiddag op de eerste zaterdag van de herfstvakantie, de speciale kerst-peuterkleuterviering voor Kerst, een gelegenheidskoor voor de herdertjesviering, een leuke activiteit voor thuis tijdens advent of de vastenperiode. De Herdertjesviering op Kerstavond, Palmzondag, Speciale paasactiviteit op Eerste Paasdag, etc Wilt u op de hoogte blijven? Meld u zich dan aan via , Wij houden u op de hoogte! Bij voorkeur onder vermelding van de namen en leeftijd(en) van uw kind(eren).

Data kinderwoorddiensten Data Jeugdcatechese
zondag 29 oktober

zondag 12 november

zondag 26 november

zondag  3 december

zondag 10 december

zondag 17 december

zondagavond 24 december Herdertjesmis

zondag 7 januari Drie Koningen

Vrijdag 3 november

Vrijdag 1 december

Vrijdag 12 januari

Vrijdag 2 februari

Zondag 11 februari kindercarnaval

Vrijdag 1 maart

Vrijdag 5 april