Ancora Nieuw Koor, Zin in zingen

logo VGM ancora koor
bijschrift

Gestart in september 2021, met een nieuw repertoire zodat alle zangers een gelijke uitdaging hebben met aanleren van liederen. Gericht wordt op liederen die meegezongen kunnen worden door
kerkbezoekers, vooral lichte Engelstalige muziek. De noten zullen worden afgedrukt in het boekje en voorafgaande aan vieringen zullen liederen geoefend worden met kerkbezoekers.

Zin in zingen? Nieuw Koor!

Deze maand is ons nieuwe koor ANCORA gestart. Iedereen is welkom! Zangervaring is niet nodig… dat komt vanzelf. We starten met een nieuw repertoire waardoor het startpunt voor alle zangers gelijk is.
Zingen is gezond. Bij Ancora combineren we zingen met ons geloof en een flinke dosis gezelligheid.
Ancora is het Spaanse woord voor Anker. God geeft ons houvast, ook in een woest kolkende zee. Daar willen wij over zingen.
U bent van harte welkom. We repeteren op donderdagen om de week (in de oneven weeknummers). De eerste repetitie is geweest op donderdag 14 oktober 2021. Ongeveer één keer per maand zingen we tijdens een viering in onze kerk. Neem voor informatie contact op met de dirigente Yvonne of het secretariaat van onze kerk (zie de verdere contactgegevens van het secretariaat onderaan deze nieuwsbrief)