Vormsel

Al enkele jaren gebeuren de voorbereiding op het Vormsel met de jongeren uit de 9 locaties van onze hele parochie

Naast een informatie bijeenkomst en ouderavonden, plannen we 1 weekend om samen met de jongeren en een groep jonge mensen van ‘Are You Ready’ (een RK jongeren beweging) en een enthousiaste werkgroep olv zr Monica de jongeren voor te bereiden op het Vormsel.

Op een leuke, eigentijdse en inhoudelijke manier zal de werkgroep van ‘Are you ready’ samen met de aanstaande vormelingen het voorbereidingsweekend gaan invullen met thema’s rond het Vormsel, bijvoorbeeld door ‘bijbelcodes’ te gaan kraken en………. “hoe voelt nou die Heilige Geest”? Het belooft een enerverend programma te worden!

Het geloof is bepalend in uw en ons leven, maar wij geloven ook in vernieuwing en verandering.

Dat gaat ook gebeuren met de  voorbereidingen naar het Heilig Vormsel.

Het aantal vormelingen daalt iedere jaar en daarom willen wij de voorbereidingen om het jaar gaan doen, zodat ook meerdere jongeren uit één geloofsgemeenschap samen de voorbereidingen kunnen doen.

Via kunt u uw zoon/dochter aanmelden o.v.v. roepnaam, doopnamen, achternaam en geboortedatum van uw dochter/ zoon en het adres en telefoonnummer waarop u bereikbaar bent.

Mocht u vragen of ideeën  hebben, dan kunt u altijd contact opnemen met iemand van de vormsel voorbereidingsgroep uit uw locatie.

Zr Monica Raassen, pastoraal werkster:     
  06 12 97 12 00

Dorothé van Diemen Resi Speijer, Petra v Dort; Mijdrecht Wilnis

Els v.d. Wielen; Abcoude

Linda van Bemmelen; De Hoef

Informatie via het centraal secretariaat: 

Vormsel voor volwassenen

Alle gedoopten kunnen het Vormsel ontvangen. Zij, die op volwassen leeftijd (volledig) opgenomen willen worden in de R.K. Kerk, kunnen zich wenden tot één van de leden van het pastorale team.