Koor Sp!rit

Koor Sp!rit bestaat uit een kleine groep enthousiaste zangers. Wij zingen eens per maand op de zaterdagavond tijdens de eucharistieviering in onze prachtige Vinkeveense kerk. We treden ook wel eens op met andere koren of in andere kerken. 
Ons koor is echt een gezelligheidskoor. Er wordt hard gewerkt, maar de sfeer is vooral heel ontspannen.

Het koor is ooit begonnen als Het Jongerenkoor, maar toen de leden ook als volwassenen bleven hangen, werd de naam van het koor omgedoopt naar Spirit. Onze leeftijden variëren inmiddels van ongeveer 20 tot 60 jaar. 

Het repertoire is zeer gevarieerd. Van oude jongerenkoor-liedjes tot evergreens en moderne popsongs, soms in een nieuw jasje of met aangepaste teksten. Wij zingen zowel in het Nederlands als in het Engels en soms in het Latijn of Frans.

Spirit wordt (be)geleid door de jonge conservatorium-student Bobo Benchev.

Wilt u deel uitmaken van een klein, gezellig koor? Kom dan eens vrijblijvend met ons meezingen. Of u nu 15 bent of 65, u bent van harte welkom bij onze repetities, ook als u niet katholiek bent of nooit eerder hebt gezongen. Wij repeteren iedere donderdagavond van 20.00 tot ongeveer 21.30 uur in de kerk (ingang via trapje aan de kant van Maria-Oord).

En, ook heel bijzonder in deze tijd: het koorlidmaatschap is bij Spirit helemaal gratis. Wij vragen u alleen om zoveel mogelijk aanwezig te zijn bij de repetities en de maandelijkse vieringen.

Graag tot ziens in de kerk of bij een repetitie.

Voor meer informatie over Spirit kunt u contact opnemen met Caroline de Mol () of Inge van der Bijl ().