Geloofsgemeenschap in Abcoude

Open en gastvrij !

Onze geloofsgemeenschap HH. Cosmas en Damianus wil open staan voor mensen die zoeken, die twijfelen, die vragen… Waar u ook staat in uw geloof, u bent welkom en u zult  belangstelling en respect ontmoeten. Open staan voor de samenleving waarin wij ons als gemeenschap en als individu bevinden. Open staan vanuit onze rooms-katholieke en christelijke traditie naar mensen die anders of niet geloven. Gastvrij zijn naar mensen, binnen en buiten onze gemeenschap, ons dorp, onze parochie St. Jan de Doper.

 

Gasten in onze vieringen en in onze gebouwen ervaren vaak een warmte, die niet specifiek te definiëren is. De mensen, de gelovigen in onze gemeenschap zijn betrokken op elkaar, zetten zich in voor elkaar en voor de gemeenschap en vieren en delen samen in vreugde en in pijn. Dàt alles leidt tot dat gevoel van warmte!

Open staan en gastvrij zijn; het zijn werkwoorden. Ze vereisen voortdurende inzet en energie. Wij  hopen van harte dat u de openheid en gastvrijheid kunt ervaren in onze vieringen en activiteiten. Ook u bent van harte welkom, maar in deze tijd bij onze vieringen via kerkdienstgemist.nl.  En op woensdag in de kerk van 11.00 – 12.00 uur om een kaarsje op te steken of voor gebed. Wilt u op de hoogte blijven van vieringen en activiteiten in onze geloofsgemeenschap, meldt u zich dan aan voor de nieuwsbrief.