Wij gedenken Ramnath Rajaram

Op 16 februari overleed plotseling in zijn woning aan de Kloosterhof,

Ramnath Rajaram.

Hij mocht slechts 62 jaar oud worden.

Ramnath, geboren en getogen in Suriname, kwam op zijn 17e naar Nederland om het VWO hier af te maken. Na een paar jaar in Groningen en Amsterdam te hebben doorgebracht ging hij terug naar Suriname, maar kwam op zijn 22ste met zijn echtgenote terug naar Amsterdam. In Nederland werden zijn drie zoons geboren. Ze woonden in Amsterdam Zuidoost.

Ramnath was een man van cijfers en het werken op de financiële administratie als boekhouder was hem op het lijf geschreven. Hij vond het leuk om te integreren in de Nederlandse samenleving.

Voor zijn kinderen vond hij het van groot belang dat ze accentloos Nederlands spraken.

Het leven was zwaar voor hem, maar ook voor zijn naasten. Na de echtscheiding wilde hij elders wonen, maar niet te ver van de kinderen vandaan en zo kwam hij terecht in Abcoude. Zijn gevleugelde woorden waren “rust, reinheid en regelmaat”; daarmee probeerde hij zich staande te houden in zijn leven. Daarnaast hield hij zich bezig met het maken kruiswoordpuzzels en het opschrijven en onderzoeken van spreekwoorden en gezegden.

Op 22 februari vond de viering in liefdevolle herinnering aan Ramnath plaats in onze kerk, waarna we hem te rusten hebben gelegd op de begraafplaats ’t Geinhoff in Abcoude. U kunt de viering terugzien op kerkdienstgemist.nl

Wij wensen zijn zoons, schoondochter, kleinzoon en zijn broer veel sterkte met het verlies van hun vader, schoonvader, opa en broer.

Mag Ramnath rusten in vrede en geborgenheid bij zijn Hemelse Vader.