Actie Kerkbalans toezegging betaling

U kunt hieronder [Een toezegging doen]  of al onmiddellijk [Een bijdrage doen]  voor financiële ondersteuning van onze geloofsgemeenschap via de actie Kerkbalans.  Op  Wat is Kerkbalans  staat

beroep op de plaatselijke geloofsgemeenschappen voor een financiële bijdrage
plaatselijke geloofs gemeenschappen
Kerkbalans is een gezamenlijke actie van de Rooms-Katholieke Kerk, de Protestantse Kerk, de Oudkatholieke Kerk van Nederland, en, sinds 2018, de Evangelische Broedergemeente. Al sinds 1973 werken kerkgenootschappen samen in de Actie Kerkbalans en doen zo een beroep op de plaatselijke geloofsgemeenschappen voor een financiële bijdrage. Jaarlijks vragen zij hun leden in de tweede helft van januari een financiële bijdrage te leveren aan hun eigen plaatselijke kerk.

De kerk krijgt geen subsidie. Onderhoud van het gebouw, de koffie, maar ook het personeel en missionaire en maatschappelijke projecten kosten geld. Daarom is er de Actie Kerkbalans.

Een toezegging doenEen bijdrage doen

Vul aub onderstaand formulier in. U ontvangt een bevestiging van uw toezegging per mail.

U kunt gebruik maken van de fiscaal interessante mogelijkheid om periodiek te schenken. U gaat dan een verbintenis aan voor 5 jaar. U kunt er hier meer over lezen.
Als u hiervoor kiest ontvangt u een overeenkomst van onze penningmeester.

U kunt hier de betaling van uw kerkbijdrage doen. Dat kan ook in termijnen, u geeft dan met de eerste betaling een machtiging af voor alle bedragen, die worden dan automatisch van uw bankrekening geïncasseerd.
De bankrekening van onze geloofsgemeenschap staat op naam van de parochie St. Jan de Doper.
Uw bijdrage komt bij onze geloofsgemeenschap terecht.