Actie Kerkbalans

Via de actie Kerkbalans kunt u bijdragen aan de financiële gezondheid van onze geloofsgemeenschap.
Ook al slagen wij er goed in, heel veel werk door vrijwilligers te laten doen, toch brengt het beheer en onderhoud van de kerk en de pastorie, en het draaiend houden van allerlei activiteiten binnen onze geloofsgemeenschap veel kosten met zich mee. Ook dragen wij bij aan de financiën van de Parochie en het Bisdom.
De collectes tijdens onze vieringen worden gelukkig goed gevuld, maar zijn niet voldoende om alle kosten te dekken. De bijdragen via de actie Kerkbalans zijn daarom onmisbaar voor het voortbestaan van onze geloofsgemeenschap.
Wij rekenen op u!

Via onderstaande tabbladen kunt u aangeven dat u geïnteresseerd bent in het overeenkomen van een periodieke jaarlijkse bijdrage, of kunt u direct uw bijdrage aan de actie Kerkbalans voor dit jaar aan ons overmaken.

Een toezegging doenEen bijdrage doen

Vul a.u.b. onderstaand formulier in. U ontvangt een bevestiging van uw toezegging per mail.

U kunt gebruik maken van de fiscaal interessante mogelijkheid om periodiek te schenken. U gaat dan een verbintenis aan voor 5 jaar. U kunt er hier meer over lezen.
Als u hiervoor kiest ontvangt u een overeenkomst van onze penningmeester.

U kunt hier de betaling van uw kerkbijdrage doen. Dat kan ook in termijnen, u geeft dan met de eerste betaling een machtiging af voor alle bedragen, die worden dan automatisch van uw bankrekening geïncasseerd.
    De bankrekening van onze geloofsgemeenschap staat op naam van de parochie St. Jan de Doper.
    Uw bijdrage komt bij onze geloofsgemeenschap terecht.