Kerstwandeling vrijdag 22 december, 16.00 uur

Een kerstwandeling kun je op vele manieren doen:
Een wandeling met kerst maken om even tot rust te komen. – Met kerst samen met je gezin en/of naasten, geliefden een rondje lopen. – Een wandeling maken en dan aan het verleden denken hoe kerst ontstaan is en wat de betekenis van kerst is. – Of met vele kinderen en volwassenen gezamenlijk een wandeling maken en dan het verhaal ervaren hoe het was.

Het laatste proberen we een aantal jaren te doen.
In 2017/2018 had Jos van Os het idee om met kinderen en ouders te wandelen naar de stal en zo op een leuke en toch ook leerzame manier het kerstverhaal door te geven. Wat heel klein begon groeide steeds verder uit tot een levende en levendige kerststal. Door de corona kon even het niet doorgaan. Wel werden er nieuwe ideeën bedacht om dit nog eens te laten  gebeuren. Vorig jaar hadden we op drie punten een verhaal en liederen.

Dit jaar doen we het toch weer anders:
We starten bij het veldje van de oude Kockenest op de Julianaweg. Vandaar maken we een mooie wandeling langs verschillende punten en kerken in het dorp, om uiteindelijk bij Maria en Jozef in de stal te komen en hun kindje Jezus Christus te bewonderen.

Komt u ook!
Graag aanmelden via de mail:

Groet van het kerstwandelingteam,
Katinka, Kim, Tineke en Dione