Vieren met jouw verhaal


Geloofsverhalen van mensen, geïnspireerd door een lied

Reserveer "Vieren Met Jouw Verhaal"

Vanuit de behoefte om anders te vieren ontstond er in het koor Moea het idee om parochianen te vragen om in een viering van Woord en Lied hun geloofsverhaal te vertellen, verbonden met een lied uit het repertoire van het koor Moea en een Schriftlezing uit het Evangelie. Zo ontstond een schat aan verhalen van zoekende, tastende en vindende mensen, verzameld in een band die het derde testament wordt genoemd. Unieke verhalen met een universele betekenis. Een schat die we niet voor ons zelf willen houden maar na vijf jaar vieren graag delen. Liederen en verhalen zijn verzameld in dit boek, met een korte inleiding hoe deze andere vorm van vieren vorm en inhoud heeft gekregen. Een boek waarmee je jezelf en anderen kunt inspireren.

Begin april 2017 verschijnt het boek “Vieren met jouw verhaal”. Met prachtige geloofsverhalen van parochianen uit de Verrijzenisgemeenschap in Maarssenbroek, verteld tijdens de Woord- en Liedvieringen. U kunt hier alvast een exemplaar van het boek “Vieren met jouw verhaal” reserveren. Wanneer u onderstaande gegevens compleet invult en € 14,95 (of een veelvoud hiervan wanneer u meerdere boeken bestelt) overmaakt naar onderstaand rekeningnummer, zal het boek begin april 2017 voor u klaarliggen bij Antoine Kaldenbach (Valkenkamp 608, Maarssen). U ontvangt een e-mail wanneer het boek opgehaald kan worden met hierin het telefoonnummer om een afspraak te maken. Uiteraard kunt u het boek tegen betaling van de portokosten á € 3,95  (of € 6,95 bij bestelling van meerdere boeken) ook laten verzenden. De opbrengst wordt besteed aan het in stand houden van onze geloofsgemeenschap.Optie 1: Ik haal het boek na telefonisch overleg zelf op bij Antoine Kaldenbach (Valkenkamp 608 in Maarssen, 06-20887744)

Optie 2: Ik laat het boek versturen naar het door mij opgegeven adres in Nederland. Ik betaal € 3,95 extra voor de verzending van het boek (of € 6,95 bij bestelling van meerdere boeken).Ik bestel het volgende aantal exemplaren:

U kunt uw reservering plaatsen door op 'RESERVEREN' te klikken.

Let op: uw reservering is pas definitief wanneer u € 14,95 (of een veelvoud hiervan wanneer u meerdere boeken bestelt) heeft overgemaakt naar NL25 INGB 0670 6314 77 t.n.v. A.G.M. Kaldenbach o.v.v. 'Vieren met jouw verhaal'. De verzendkosten bedragen € 3,95 (of € 6,95 wanneer u meerdere boeken bestelt). Indien u ervoor kiest het boek te laten versturen, graag de verzendkosten samen met de kosten voor het boek overmaken naar bovenstaand rekeningnummer.