Uitnodiging ontmoetingsochtend Verrijzeniskerk


In de Verrijzeniskerk komen al sinds jaar en dag 65+ers samen op de woensdagochtend. Deze ochtenden staan in het teken van ontmoeting. Senioren staan centraal binnen onze groep, We geven zin aan ons leven door elkaar te ontmoeten, te spreken over onderwerpen waar we ons mee bezig houden. Maar ook vinden we het leuk samen te komen om een spelletje te doen, te handwerken of kaarten te maken of gewoon een kopje koffie/thee te drinken.

De 1e woensdag van de maand organiseren we een thema ochtend. We zoeken onderwerpen die aanspreken, suggesties zijn altijd welkom.

De 2e woensdag van de maand reserveren we graag voor mensen die willen klaverjassen, rummikub spelen of een ander spelletje spelen. De 4e woensdag van de maand is voor ontmoeting waarbij u uw handwerk mee kunt nemen of u doet iets creatiefs met elkaar. Maar een spelletje spelen kan natuurlijk ook.

Omdat we onderdeel zijn van een geloofsgemeenschap, wordt elke 3e woensdag van de maand een viering gehouden waarin we samen zingen, bidden en luisteren naar de lezing van de dag. En ook na deze viering drinken we gezamenlijk een kopje koffie of thee en ontmoeten we elkaar.

Onze groep is op zoek naar senioren die het leuk vinden om anderen te ontmoeten. Bent u diegene, dan bent u welkom op woensdagochtend in de Verrijzeniskerk in Reigerskamp 611 in Maarssenbroek. De ochtenden zijn van 10.00 tot 12.00 uur, de verdeling per maand is als volgt:
1e woensdag van de maand thema-ochtend
2e woensdag van de maand klaverjassen en rummikub
3e woensdag van de maand viering
4e woensdag van de maand creatief en ontmoeting

Ook als u maar naar 1 van de ochtenden wilt komen, bent u van harte welkom.

Indien u niet zelfstandig naar de Verrijzeniskerk kunt komen, is de activiteitenbus Maarssen een optie. Informatie over de activiteitenbus treft u aan op Activiteitenbus Maarssen | Welzijn Stichtse Vecht of u belt met 0346 – 290715.

De eerstvolgende themaochtend is woensdag 7 september en dan staat Ontmoeting centraal.
Woensdag 5 oktober staat in het teken van duurzaamheid.
Woensdag 2 november is het thema Allerzielen.

Wilt u informatie of zich aanmelden, dan kunt u bellen met Bernadette Paardekooper 06-12965092 of Marlies de Meij 0346-561335

Als u vragen heeft over het klaverjassen kunt u bellen met Anneke Smit 0651732798.

WE VINDEN HET LEUK U TE ONTMOETEN!