Mededelingen


Mededelingen zondag 12 mei 2019

Speciaal woord van welkom

Er was een speciaal woord van welkom voor de familie van Ria van Kilsdonk. In deze viering wilden wij haar gedenken; het is alweer een jaar geleden dat zij overleed.

Mid-week viering woensdag 15 mei 2019

Woensdag 15 mei is er om 10.00 uur een Mid-week viering. Deze Woord- en Communieviering met samenzang zal voorgegaan worden door Marlies de Meij.

Lezing De kracht van rituelen woensdag 15 mei 2019 in Abcoude

Op woensdag 15 mei organiseert Trefpunt voor Levenskunst in Abcoude een lezing van zuster Monica over DE KRACHT VAN RITUELEN. Zij bespreekt de werking en betekenis van Rooms Katholieke rituelen, maar ook de impact van diverse wereldlijke rituelen neemt zij mee in haar verhaal.
Aanvang 20 uur, welkom vanaf 19.45 uur in ’t Trefpunt, Kerkstraat 23 Abcoude.
Zie ook de ONE.

Woord- en Communieviering zondag 19 mei 2019 met CantaNova

Volgende week zondag 19 mei is er een Woord- en Communieviering. Zuster Monica zal voorgaan en CantaNova zal voor de muzikale ondersteuning zorgdragen.

Grote schoonmaak zaterdag 25 mei 2019

Op zaterdagochtend 25 mei a.s. tussen 9 en 12 uur houden wij weer onze jaarlijkse grote schoonmaak van het kerkcentrum. Alles krijgt dan een extra beurt. Ook als u maar een uurtje kunt komen helpen, bent u van harte welkom. Vele handen maken licht werk, dus van harte aanbevolen.

Collecte

Het was op 5 mei Roepingenzondag en daarom waren de schalen voor het Fonds Priesteropleiding Aartsbisdom Utrecht.

Bloemetjes van de week

Deze week waren er 2 bloemetjes van de week:
Een bloemetje is voor dhr. van Bergen uit Valkenkamp. Hij stopt met de bezorging van ons parochieblad. We zijn hem zeer erkentelijk voor alle jaren dat hij dit gedaan heeft.

Het tweede bloemetje is voor de pianist van Moea Felix: hij heeft een visum gekregen tot halverwege 2020!!!!! Na deze periode moet hij opnieuw een visum aanvragen, maar daar hebben we alle vertrouwen in.

 

Verrijzenisteam

Nu Marlies is afgetreden als lid van de pastoraatgroep is zij opgevolgd door een groep, die zich het Verrijzenisteam noemt. Deze groep bestaat uit 7 personen. Een van hen voor drie maanden eerste aanspreekpersoon. Als u iets wilt vragen of voorleggen, dan kunt u dit via het e-mailadres van het secretariaat doen, bellen of langsgaan met uw vraag. Het secretariaat stuurt uw bericht door naar de eerste contactpersoon. Vanaf 1 april is dat Sylvester van Vliet. Als het gaat om iets wat u persoonlijk wilt bespreken, dan kun u aangeven dat u teruggebeld wilt worden. Natuurlijk kunt u de leden van het Verrijzenisteam ook altijd voor of na de viering persoonlijk aanspreken. In de hal hangt een foto van de eerste contact persoon. Foto’s komen binnenkort op de website.

Informatiescherm

Alle mededelingen en aanvullende informatie vindt u óók op het scherm in de hal van ons kerkcentrum èn onderaan dit bericht; hier staat een link naar de YouTube afspeellijst. De actuele versie staat vooraan en speelt als eerste. Daarna kunt u desgewenst oudere beelden terug kijken.Er is een  RSS Feed aan de afspeellijst gekoppeld.

Desgewenst kunt u zich aanmelden voor het ontvangen een e-mail notificatie wanneer nieuwe beelden worden toegevoegd aan de afspeellijst.