Mededelingen


Berichten van overlijden

Op 12 januari is Wim Steenbrink uit Duivenkamp overleden. Hij werd slechts 39 jaar.
Woensdag 16 januari was in dit kerkcentrum de uitvaart van Ruud Agterberg. Ruud was de beheerder van dit gebouw.

Mededelingen zondag 20 januari 2019

Wij denken aan …

Het is al weer een jaar geleden dat mevr. Rien Scholten van der Gun is overleden. We gedenken haar en wensen haar familie veel sterkte.

Week van het gebed voor de eenheid

Vandaag begint de “Week van het gebed voor de eenheid” met deze gezamenlijke dienst in de Verrijzeniskerk. Deze week is er elke avond een gebedsbijeenkomst in een kerk in Maarssenbroek of Maarssen-Dorp, te beginnen morgenavond om kwart over zeven in de Ark. Het programma ligt in de hal en staat op de websites.

Meezing Top 10 van christelijke liederen

Vanavond wordt er in de Ark de Meezing Top 10 van christelijke liederen gepresenteerd. Deze Top-10 is gebaseerd op de keuze van 73 mensen die hun vijf favoriete liederen ingezonden hebben. Wat kunt u vanavond verwachten? Een Top-10 met een nieuwe nummer 1, vier nieuwe liederen t.o.v. vorig jaar, een medley van Johannes de Heer liederen, uitstekende begeleiding en vooral veel zingen. De muzikale begeleiding wordt verzorgd door de band Level 4 en door de orgel-spelende dominee Erick Versloot, die ook de verbindende teksten zal verzorgen. Kom op tijd en neem iemand mee, want het wordt een geweldige zangdienst. Aanvang is 19.00 uur.

Bibliodramaviering in de Bethelkerk in den Haag, woensdag 23 januari 2019

Woensdag 23 januari organiseert de Gideonsbende een bibliodramaviering in de Bethelkerk in den Haag. In de kerk verblijft een gezin dat al negen jaar in de asielprocedure zit. De viering begint ’s morgens om 11 uur en duurt twee uur. Als u mee wilt dan kunt u uw naam op de lijst in de hal van de kerk zetten.

Woord- en Communieviering zondag 27 januari 2019 met Moea

Zondag 27 januari om 10.00 uur is er hier in de kerk een Woord- en Communieviering met muzikale ondersteuning van Moea. Bob Smits gaat voor.

Bloemetje van de week

Het bloemetje van de week van de Arkgemeenschap ging vandaag naar Hetty van Nimwegen uit Pauwenkamp. Zij ontving de bloemen als teken van verbondenheid met haar.
Ons bloemetje van de Verrijzenisgemeenschap gaat deze week naar Annette Berkhof uit Fazantenkamp.
Ze revalideert na een knieoperatie. We wensen haar veel sterkte toe en een goed herstel.

Kerkbalans

Gedurende deze twee weken vragen wij uw speciale aandacht voor de jaarlijkse Actie Kerkbalans die in ons beider kerken gehouden wordt. Ook dit jaar rekenen wij weer op uw financiële steun voor beide geloofsgemeenschappen.

Verrijzenisteam

Nu Marlies is afgetreden als lid van de pastoraatgroep is zij opgevolgd door een groep, die zich het Verrijzenisteam noemt. Deze groep bestaat uit 7 personen. Een van hen voor drie maanden eerste aanspreekpersoon. Als u iets wilt vragen of voorleggen, dan kunt u dit via het e-mailadres van het secretariaat doen, bellen of langsgaan met uw vraag. Het secretariaat stuurt uw bericht door naar de eerste contactpersoon. Tot 1 april is dat Eugenie Weenink. Als het gaat om iets wat u persoonlijk wilt bespreken, dan kun u aangeven dat u teruggebeld wilt worden. Natuurlijk kunt u de leden van het Verrijzenisteam ook altijd voor of na de viering persoonlijk aanspreken. In de hal hangt een foto van de eerste contact persoon. Foto’s komen binnenkort op de website.

Gebedsprentjes

Het Aartsbisdom heeft gebedsprentjes toegestuurd ter gelegenheid van de heiligverklaring van paus Paulus VI en aartsbisschop Oscar Romero op 14 oktober jl. Deze liggen op de balie in de hal. U mag deze meenemen.

Informatiescherm

Alle mededelingen en aanvullende informatie vindt u óók op het scherm in de hal van ons kerkcentrum èn onderaan dit bericht; hier staat een link naar de YouTube afspeellijst. De actuele versie staat vooraan en speelt als eerste. Daarna kunt u desgewenst oudere beelden terug kijken.Er is een  RSS Feed aan de afspeellijst gekoppeld.

Desgewenst kunt u zich aanmelden voor het ontvangen een e-mail notificatie wanneer nieuwe beelden worden toegevoegd aan de afspeellijst.