Mededelingen


 

Mededelingen Pinksterzondag 20 mei 2018

Grote schoonmaak zaterdag 26 mei 2018

Op zaterdagochtend 26 mei a.s. tussen 9 en 12 uur houden wij weer onze jaarlijkse grote schoonmaak. Door het jaar heen houdt de schoonmaakploeg ons kerkcentrum zo schoon mogelijk, maar 1x per jaar krijgt alles (stoelen, ramen, gordijnen, koper) een grote beurt. Op de balie ligt een intekenlijst, waarop u zich hiervoor kunt aanmelden. Vele handen maken licht werk, dus van harte aanbevolen!

Woord- en communieviering zondag 27 mei 2018 met Moea

Op zondag 27 mei is er een Woord en Liedviering. Moea zingt.
De pastor is Hans Boerkamp en Louisa Visee vertelt ons haar verhaal.

Collecte

Bij de collecte waren de schalen bestemd voor de Pinskteractie 2018 van de Week Nederlandse Missionaris. Het thema van deze actie is: “Geloven in de ander. Ieder mens telt mee”. Dankzij uw gave kunnen de missionarissen en missionair werkers een steun in de rug krijgen en kunnen er wat praktische zorgen bij hen weggenomen worden.

Bloemetje van de week

Het bloemetje van de week was bestemd voor Henri van Raaij uit Duivenkamp. We wensen hem sterkte met zijn gezondheid.

Informatiescherm

Alle mededelingen en aanvullende informatie vindt u óók op het scherm in de hal van ons kerkcentrum èn onderaan dit bericht; hier staat een link naar de YouTube afspeellijst. De actuele versie staat vooraan en speelt als eerste. Daarna kunt u desgewenst oudere beelden terug kijken.Er is een  RSS Feed aan de afspeellijst gekoppeld.

Desgewenst kunt u zich aanmelden voor het ontvangen een e-mail notificatie wanneer nieuwe beelden worden toegevoegd aan de afspeellijst.