Inspiratie bij De Morgenster


Dit najaar hoopt De Morgenster in Vinkeveen weer te kunnen starten met een aantal ontmoetingen en graag maken zij het aanbod bij u kenbaar.

Op dinsdag 28 september 2021 geeft Angela Strubbe een presentatie over Gezinsbuddy in de Ronde Venen. U wordt geïnformeerd en geïnspireerd over de stichting Gezinsbuddy en hun aanpak en werkwijze. Entree is een vrijwillige bijdrage aan de stichting Gezinsbuddy.

Op donderdag 7 oktober 2021 komt Roon Staal met zijn herfst tour in De Morgenster. Zowel eigen als andermans repertoire brengt hij smaakvol en met zoveel gemak. Zijn muziek is van een hartverwarmende schoonheid: een vocaal-instrumentaal uitblinken. Zowel eigen als andermans repertoire, uiterst smaakvol. Kaarten kunnen besteld worden via ROONSTAAL.COM.

Tenslotte geeft Henk Butink op donderdag 25 november 2021 een audiovisuele show van de Sagrada Familia in Barcelona. De beelden en muziek en de mondelinge toelichting zullen u ontroeren en boeien. Entree is vrij.

Alle avonden starten om 20.00 uur, Herenweg 253 te Vinkeveen en zijn ingericht volgens de dan geldende maatregelen ivm Corona.

Voor aanmeldingen en informatie kunt u terecht bij Ans Nicolaas, 06-208 199 15 of ans.nicolaas52@gmail.com

Met vriendelijke groet,

namens de ontmoeting commissie van De Morgenster