Opbrengst Volkskerstzang voor Voedselbank de Ronde Venen

Op maandagavond 19 december werd voor en door inwoners van Vinkeveen een Volkskerstzang gehouden in de RK-kerk in Vinkeveen.
Brassband Concordia, een gelegenheidskoor van ca. 80 Vinkeveners en een projectkinderkoor van ca. 50 kinderen hebben deze avond voor de muzikale ondersteuning gezorgd
De organisatie van deze avond was een samenwerking tussen de Hervormde Gemeente Vinkeveen, de Protestantse Gemeente Morgenster en R.K. Geloofsgemeenschap Heilig Hart van Jezus.
Om zo’n avond mogelijk te maken ben je ook afhankelijk van sponsoren en donateurs.
Het doel was om na aftrek van alle kosten een bedrag aan de Voedselbank de Ronde Venen te kunnen schenken. Na afloop van dit Volkskerstzang werd er ook nog een collecte gehouden.
Jacco Kroese hoofdorganisator van de Volkskerstzang kon afgelopen week een symbolische cheque overhandigen aan Astrid Bastiaansen, vrijwilliger als dagcoördinator bij de Voedselbank de Ronde Venen,
van € 4080,21.

“Namens Voedselbank de Ronde Venen een groot DANK JE WEL!
Van dit prachtige bedrag kunnen wij producten inkopen voor inwoners in de gemeente De Ronde Venen die tijdelijk krap zitten .Elke week geven wij een gratis pakket uit, met vers voedsel
(brood, groente, vlees e.d.) als aanvulling op het dagelijkse eten.
Als met evenementen, als een lokale Kerstvolkszang, ook aan de Voedselbank de Ronde Venen wordt gedacht is onze dankbaarheid nog groter.”

Met bijzondere dank aan Ab’ Schoenservice, Boellaard Uw Groene Vakwinkel, Groot Gelijk by M en M, Poelier N. de Haan, Nant Hartel Juwelier Horloger Edelsmid, Jena Sails, De Groentehal Kok, Bart de Koning Ontwerp, Autobedrijf Kooijman, Aannemersbedrijf D. Kroese BV, Kroese Watersport, Bouw en aannemingsbedrijf Mulckhuyse BV, W. Pothuizen Bouw B.V., Tuincentrum Rijdes, Van Spengen, Automobielbedrijf Stoof, Krijn Verbruggen en Zn. en Assurantiekantoor Van Wijngaarden voor hun bijdragen!