Geloofsgemeenschap H. Johannes de Doper Mijdrecht/Wilnis

Vieren in de Wilniszaal

In verband met de energie besparende maatregels zullen de vieringen op de dinsdagavond voorlopig in de Wilniszaal plaats vinden. De tijd blijft hetzelfde. Aanvang 19.00 u. Ieder is van harte welkom.

GELOVEN in ONTMOETING 2022-2023

In het boekenstalletje ligt het nieuwe boekje met het toerustingsaanbod en kerkelijke activiteiten door de RK Parochie en Protestantse Gemeenten in de Ronde Venen, aangeboden door het InterKerkelijk Overleg.

Kerkbalans

Actie Kerkbalans Het thema van de actie is ‘Geef vandaag voor de kerk van morgen’. Nu, maar ook in de toekomst willen we als kerk van betekenis zijn voor mensen die verdieping en ontmoeting zoeken. Uitnodigend zijn voor jonge mensen die hun leven nog voor zich hebben. Daarvoor hebben echt uw steun nodig. Als kerk […]

ontmanteling orgel

Nadat het orgel voor een aantal maanden is verwijderd staat er in de nis een kleiner, vervangend  exemplaar met prachtig geluid. Met de kerstvolkszang en de vieringen op de kerstdagen is het in  volle glorie te horen geweest. Een mooie aanschaf van de Vrienden van het Monument.

kinderwoorddienst

Op Kerstmorgen waren er 5 kinderen die samen met juf Lia het kerstverhaal in een notendop lieten zien. Een schaapje, een herder, de ezel, Maria en Jozef. Zij lieten de mensen in de kerk en aan pastor Ten Klooster zien wat er besproken was. De komende tijd is er voor alle kinderen op de zondagen […]