Welkom in onze tijdelijke dagkapel…!


De kerk is dicht. Niet alleen onze kerk, maar alle kerken, in ons dorp, overal.

Al zoveel weken wordt alles en iedereen beheerst door het onvoorspelbare en zo bedreigende coronavirus; we kunnen met elkaar nog altijd niet voorzichtig genoeg zijn.

Voorlopig mogen wij geen vieringen houden. Elkaar ontmoeten is er niet bij, zeker niet in grote(re) groepen. Bidden kan altijd; we doen het thuis, samen of alleen. Toch missen velen ‘hun kerk’.

Zeker nu binnenkort de voorjaarsmaand mei aanbreekt, vanouds toegewijd aan Maria, bieden wij graag iedereen in Breukelen op een tijdstip dat u het beste uitkomt de gelegenheid om in een soort dagkapel in de hal van ons kerkgebouw even rust en devotie te ervaren.
Van ’s ochtends 10.00 uur tot het eind van de middag 17.00 uur zal deze dagelijks geopend zijn.

We hopen dat het voor velen van u even een plekje, hoe beperkt ook, van verstilling en geloofskracht mag zijn. De enige beperking is dat er slechts enkele mensen tegelijk binnen mogen zijn; houd ook hier rekening met elkaar en neem/geef voldoende afstand.
Een wens of intentie kunt u hier achterlaten, een lichtje branden of er gewoon even zijn op uw eigen wijze.

Kortom: van harte uitgenodigd!

De kerkopenstelling op de vrijdagmiddag van 14.00 tot 16.00 uur in de lente- en zomermaanden, tot en met september, blijft van kracht.