zondag 29 nov 1900 u: Viering van Hoop, live uitzending


A.s. zondagavond 29 nov, de eerste dag van de advent. Op die dag is er om 18.50u een peuter- kleutermoment en om 19.00 uur is er een gebedsviering vanuit de H. Hartkerk met als thema ‘Toekomst van hoop’. De advent is een tijd van hoop en uitzien naar de komst van Jezus. We vieren dit graag in verbinding met u en jou. Extra belangrijk in deze tijd, om zo (met) elkaar warmte op afstand te geven. Door inspirerende teksten te delen, mooie beelden te tonen en te luisteren naar eigentijdse nummers.

 

De viering is vormgegeven door het Inspiratieteam en de Holy Heartband. De jongeren van M25 verlenen ook hun medewerking. Wij leggen in de viering ook onze gebeden voor. Wilt u of wil jij een voorbede aanbrengen, stuur dan een mail naar inspiratiejaar2020@hhart-maarssen.nl of maak deze  kenbaar via het intentieboek in de Mariakapel.

                                                    

 

Het boekje voor deze viering kunt u HIER vinden

Dus: allemaal afstemmen a.s. zondag 29 november om 19.00 uur op RTV Stichtse Vecht, Ziggo kanaal 44, KPN kanaal 1332! Van hárte uitgenodigd om zo samen op weg te gaan naar een hoopvolle Kerstmis!