M25 December


 In december zijn we met onze groep spelletjes gaan doen in Merenhoef.

Rummikub is nog steeds een populair spel bleek maar weer eens. Ook het sjoelen blijken een aantal ouderen nog verleerd te zijn. Een dankbare middag voor de ouderen zo blijkt steeds weer.

 

 

 

We hebben een thema-avond gehouden over Maria. Wie was zij en wie is zij voor velen vandaag de dag en we hebben nagedacht over wat vrouwen voor rol spelen in de Bijbel en in de kerk. Wat betekent Maria voor ons zelf en wat kan de kracht van haar betekenen voor ieder van ons.

Verder in januari hebben we een avond gehouden over allerlei vormen van (seksuele) geaardheid. Hoe kijken we als gelovigen naar anderen die anders zijn, hoe kijkt de kerk naar hen en wat kunnen we leren van Gods liefde voor alle mensen. Een diepgaande avond onder leiding van Ward Biemans sj.

De komende periode gaan we een keer schaatsen onder leiding van Isabel. We gaan een bingomiddag organiseren in de gevangenis van Nieuwersluis en bezoek MuZIEum, waar je kunt ervaren wat het is om blind te zijn. Op 13 maart komt rector Patrick Kuipers voor een verdiepingsavond.

Kortom een jaar vol activiteiten, waar jongeren vanaf 18 jaar volop aan mee kunnen doen.