Corona update 6 febr 2021


update 6 feb 2021

Beste Parochianen,

de laatste persconferentie van premier Rutte heeft voor ons niet tot directe wijzigingen in het cororabeleid geleid met dien verstande dat we in ons parochiehuis alleen 1 op 1 gesprekken toestaan en geen verdere fysieke bijeenkomsten. Wel is door de invoering van de avondklok een aanpassing van de repetitie tijden van onze cantors noodzakelijk geworden en daarom is de (vesper) viering van donderdag verplaatst naar de dinsdag avond, aanvang 19.00 uur.

Voor de zondag-vieringen blijft de situatie zoals tot nu toe bekend is. Na bevestiging van uw aanmelding kunt u de viering bijwonen.

Aanmeldingsformulier t/m 14 Feb

Aanmeldingsformulier 17 feb – 28 mrt

Uiteraard blijven we al onze zondag vieringen (en Aswoensdag viering) uitzenden via onze Kerk-TV

 

________________________________________________________________________________________________________________________

Beste parochianen,

Via deze weg informeren we u over enkele aanpassingen in ons Corona beleid, geldig per 11 Okt 2020:

Met de nieuwe maatregelen die van overheidswege de afgelopen week zijn gepubliceerd en de daarop volgende aanpassingen van ons bisdom per 10 oktober 2020, hebben ook wij onze Corona maatregelen aangepast.

We zijn helaas genoodzaakt terug te gaan naar het systeem van aanmelden en reserveren daar maximaal 30 gelovigen de vieringen mogen bijwonen.

U bent van harte welkom als:

  • u zich aangemeld heeft en daartoe bevestiging van toegang hebt ontvangen. Aanmelden kan door dit formulier in te sturen via email naar ons secretariaat of u doet het formulier in onze brievenbus. U kunt zich ook telefonisch aanmelden tijdens de openingstijden van ons secretariaat.
  • u geen klachten heeft
  • u zich aan de 1,5 mtr afstandsregel houdt
  • uw handen ontsmet bij betreden van onze kerk
  • Volgt u ook altijd ter plekke de aanwijzingen van ons op.

Natuurlijk blijven we onze vieringen uitzenden via RTV Stichtse Vecht en online via Kerkdienstgemist.nl en onze website.