Corona update 11 mei 2021


Update 11 mei 2021

met de eerste voorzichtige stapjes ruimte van de regering, mogen we vanaf heden 45 mensen toelaten bij onze vieringen. De procedure voor aanmelden blijft vooralsnog ongewijzigd. Het nieuwe aanmeldingsformulier voor mei en juni, inclusief Pinksteren, is nu ook beschikbaar. (zie hieronder de link). Met de openstelling van naschoolse opvang is ook de kinderwoorddienst, jeugdcatechese en peuter-kleuter viering weer opgestart. Van harte welkom.

Aanmeldingsformulier mei-juni 2021

————————————————————————————————————————————————

Update 31 mrt 2021

de huidige maatregelen blijven onverkort van kracht en daarmee blijft de procedure voor aanmelden vooralsnog ongewijzigd.

Het nieuwe aanmeldingsformulier voor de periode na Pasen is nu ook beschikbaar:

Aanmeldingsformulier april – mei 2021

————————————————————————————————————————————————

update 1 mrt 2021

Beste parochianen,

Ook na de laatste informatie van de overheid blijft de situatie voor onze geloofsgemeenschap vooralsnog ongewijzigd. Voor de zondag vieringen geldt als voorheen, maximaal 30 bezoekende kerkgangers en aanmelden is verplicht via onderstaand formulier. Na bevestiging van uw aanmelding kunt u de viering bijwonen.

Een speciaal formulier is nu toegevoegd voor de aanmeldingen in de Goede week en Pasen.

Aanmeldingsformulier 17 feb – 28 mrt

Aanmeldingsformulier Goede Week & Pasen

Uiteraard blijven we al onze zondagse en Goede weekvieringen uitzenden via onze Kerk-TV

________________________________________________________________________________________________________________________

update 6 feb 2021

Beste Parochianen,

de laatste persconferentie van premier Rutte heeft voor ons niet tot directe wijzigingen in het cororabeleid geleid met dien verstande dat we in ons parochiehuis alleen 1 op 1 gesprekken toestaan en geen verdere fysieke bijeenkomsten. Wel is door de invoering van de avondklok een aanpassing van de repetitie tijden van onze cantors noodzakelijk geworden en daarom is de (vesper) viering van donderdag verplaatst naar de dinsdag avond, aanvang 19.00 uur.

Voor de zondag-vieringen blijft de situatie zoals tot nu toe bekend is. Na bevestiging van uw aanmelding kunt u de viering bijwonen.

Aanmeldingsformulier t/m 14 Feb

Aanmeldingsformulier 17 feb – 28 mrt

Uiteraard blijven we al onze zondag vieringen (en Aswoensdag viering) uitzenden via onze Kerk-TV

 

________________________________________________________________________________________________________________________

Beste parochianen,

Via deze weg informeren we u over enkele aanpassingen in ons Corona beleid, geldig per 11 Okt 2020:

Met de nieuwe maatregelen die van overheidswege de afgelopen week zijn gepubliceerd en de daarop volgende aanpassingen van ons bisdom per 10 oktober 2020, hebben ook wij onze Corona maatregelen aangepast.

We zijn helaas genoodzaakt terug te gaan naar het systeem van aanmelden en reserveren daar maximaal 30 gelovigen de vieringen mogen bijwonen.

U bent van harte welkom als:

  • u zich aangemeld heeft en daartoe bevestiging van toegang hebt ontvangen. Aanmelden kan door dit formulier in te sturen via email naar ons secretariaat of u doet het formulier in onze brievenbus. U kunt zich ook telefonisch aanmelden tijdens de openingstijden van ons secretariaat.
  • u geen klachten heeft
  • u zich aan de 1,5 mtr afstandsregel houdt
  • uw handen ontsmet bij betreden van onze kerk
  • Volgt u ook altijd ter plekke de aanwijzingen van ons op.

Natuurlijk blijven we onze vieringen uitzenden via RTV Stichtse Vecht en online via Kerkdienstgemist.nl en onze website.