Koor Sp!rit


Koor Sp!rit bestaat uit een kleine groep enthousiaste zangers tussen de 20 en 55 jaar. Wij zingen eens per maand op de zaterdagavond tijdens de eucharistieviering in onze kerk. We treden ook wel eens op tijdens korenfestivals of andere gelegenheden. Of samen met andere koren uit onze geloofsgemeenschap. Ons koor is echt een gezelligheidskoor. Er wordt hard gewerkt, maar de sfeer is vooral heel ontspannen.

Het koor is ooit begonnen als Het Jongerenkoor, maar omdat de leden ook als volwassenen bleven hangen, moest naar een nieuwe naam worden gezocht. We hebben het koor toen omgedoopt naar Spirit.

Ons repertoire is zeer gevarieerd. Van oude jongerenkoor-liedjes tot evergreens en moderne popsongs, soms in een nieuw jasje of met aangepaste teksten. Wij zingen zowel in het Nederlands als het Engels en soms in het Latijn.

Spirit wordt geleid door de jonge, maar zeer getalenteerde dirigent/pianist Louis Lallouette. Met zijn jeugdige, frisse benadering brengt hij het koor naar een hoger niveau en zorgt hij ervoor dat we echt goede optredens neerzetten.

Wilt u deel uitmaken van een gezellig Vinkeveens kerkkoor? Kom dan eens vrijblijvend met ons meezingen. U bent van harte welkom bij onze repetities, ook als u niet katholiek bent. Wij repeteren iedere donderdagavond van 20.00 tot 21.30 uur in de kerk (ingang via trapje aan de kant van Maria-Oord).

Graag tot ziens in de kerk of bij een repetitie.

Voor meer informatie over Spirit kunt u contact opnemen met Caroline de Mol (Caroline.de.mol@hotmail.com) of Inge van der Bijl (inge.vanderbijl@yahoo.com).