De jeugd verbindt de kerken – verslag beachvolleybaltoernooi

Afgelopen zaterdag barstte de energie los aan het beachstrand van sportpark Zuilen, waar de jeugd van verschillende kerken samenkwam voor een spetterend beachvolleybaltoernooi. Het was een avond vol zon, zand en sportieve uitdagingen, georganiseerd door onze eigen St. Jan de Doper parochie. Jongeren van De Hoeksteen, De Ark, de Pieterskerk, Het Witte Kerkje, de Pauluskerk, de PKN Kockengen en onze eigen jeugd streden met volle overgave om de felbegeerde titel.
Het toernooi was meer dan alleen een sportevenement; het was een ware viering van gemeenschap en samenhorigheid. De jeugdverenigingen maakten kennis met elkaar, deelden verhalen en ervaringen, en legden de basis voor nieuwe vriendschappen. De sfeer was ontspannen maar ook competitief, met in elke wedstrijd enthousiasme en een sportieve geest.


Na een avond vol spannende wedstrijden was het uiteindelijk de PKN Kockengen die er met de eerste prijs vandoor ging. Hun team toonde indrukwekkende vaardigheden en een goede samenwerking op het zand. De Hoeksteen volgde op de voet met een verdienstelijke tweede plaats. Onze eigen Red Smash wist de derde plaats te bemachtigen, een prestatie waar we bijzonder trots op zijn.
Iedereen keek terug op een geslaagde avond, vol plezier en verbinding. Het toernooi heeft laten zien hoe sport een brug kan slaan tussen verschillende gemeenschappen en hoe belangrijk het is om samen te komen.

Het succes van dit toernooi smaakt naar meer. We kijken nu al uit naar het volgende evenement, waar we opnieuw de kracht van gemeenschap en samenhorigheid kunnen ervaren. Wil jij de volgende keer ook meedoen en onderdeel zijn van deze fantastische ervaring? Houd dan onze aankondigingen in de gaten en sluit je aan bij onze jeugdactiviteiten. Samen maken we de mooiste herinneringen!

Finale Stand:
1. PKN Kockengen
2. De Hoeksteen
3. Red Smash (St. Jan de Doper)

We hopen jullie allemaal volgend jaar weer te zien voor nog meer sportieve en inspirerende momenten!