Wereldkorting Warme Wintersjaals

Nu de winter eraan komt zet Wereldwinkel Abcoude de warme sjaals in het herfstzonnetje. Je krijgt deze maand 20% korting op fijne sjaals in prachtige kleuren en dessins. Speciaal daarvoor is er in Wereldwinkel Abcoude een collectie warme wintersjaals van o.a. katoen met acryl uit Nepal op voorraad.

Bovendien zijn ook sjaals gemaakt van wol en zijde met prachtige dessins van Fairtrade importeur Siddharth. Zijden sjaals worden al honderden jaren gemaakt in India. Er zijn veel thuiswevers en –naaisters actief. Deze sjaals worden voor Siddharth in India Fairtrade geproduceerd, dat wil zeggen dat de producenten van de sjaals een eerlijk loon voor hun werk krijgen. Voor jou betekent het, dat je met je aankoop een prachtige sjaal draagt en daardoor ook nog iets voor de wevers in India kunt betekenen.

De sjaals combineren mooi met de eveneens uit India afkomstige tassen gemaakt van resten leer, zorgvuldig met veel vakmanschap afgewerkt. Gevoerd met stof met tenminste een vak met rits. Ook is er is een verstelbare schouderriem bij. Door de resten leer te gebruiken zijn de tassen naast Fairtrade ook duurzaam geproduceerd.

Met de winst van Siddarth Imports wordt bovendien aan een onderwijsproject in India bijgedragen. De Indiase ambachtslieden verkopen hun producten voor een eerlijke prijs en kunnen daarmee hun kinderen naar school sturen. Ook kunnen door dit onderwijsproject Indiase weeskinderen naar school.

Wereldwinkel Abcoude is op zoek naar nieuwe collega’s. Is dit iets voor jou, ga een kijkje nemen in Wereldwinkel Abcoude.

Wereldwinkel Abcoude Hoogstraat 1A, 1391BP Tel. 0294 284394  www.wereldwinkel-abcoude.nl ook te volgen op klik hier en klik hier