beKOORlijk Abcoude

Op zaterdag 21 mei a.s. zal voor de zevende keer het inmiddels welbekende Korenfestival “BeKOORlijk Abcoude” worden houden! Die hele zaterdag zal er weer zeer diverse muziek gezongen worden in de Dorpskerk in Abcoude. Het festival blijkt zo populair dat alle koren die de coronacrisis hebben overleefd zich weer aangemeld hebben, bij elkaar meer dan 15 koren! 

Als een van die 15 koren zal het Cosmas en Damianuskoor onder de bezielende leiding van Stefan van de Wijgert natuurlijk ook weer haar stem laten horen. Dit is een evenement om niet te missen!  

Ook de welbekende Atelierroute zal zoals gewoonlijk op die dag plaatsvinden. Voor meer informatie klik hier Het is dus een uitgelezen dag om het dorp in te gaan en even de Dorpskerk in te lopen, en onderweg ook nog een atelier van een van onze kunstenaars ‘mee te pikken’. 

De organisatie van het korenfestival nodigt u van harte uit om te komen luisteren.  U bent welkom in de Dorpskerk vanaf 9:45 uur. Het festival wordt feestelijk geopend om 10:00 uur. Om 18:00 uur zullen de laatste klanken wegsterven…  

De toegang is gratis, maar mocht u een financiële bijdrage willen leveren, dan zou dat fijn zijn. Er staan bussen bij de uitgang. 

programma beKOORlijk Abcoude